Minggu, 04 September 2022

Douglas Plankegulv

  Minggu, 04 September 2022

Douglas Plankegulv. Når vi udvælger douglas i de danske skove udvælger vi kun de bedste træer. Eksklusive douglas plankegulv og plankegulv i lærk fra wiking gulve.

Eg Ask Douglas Plankegulv dba.dk Køb og Salg af Nyt og Brugt
Eg Ask Douglas Plankegulv dba.dk Køb og Salg af Nyt og Brugt from www.dba.dk

Vores douglas lamelplank er et gulv opbygget af to lag. Douglas plankegulv og eg plankegulv. Vores douglas plankegulv kommer fra tyskland og fås i forskellige bredder og i længder på op til 15 m.

Vi Stiller Store Krav Til Bæredygtighed.


Mål og fakta om douglas gulv. Varen leveres skarpkantet og ubehandlet. Massive gran planker klæder ethvert trægulv med dens lyse farve og gode slidstyrke.

Et Douglas Plankegulv Er Derfor Velegnet Til Større Gulvarealer, Hvor Man Ønsker Et Ensartet Udseende.


Flotte lyse douglas gulve til hjemmet der ønsker et livligt udseende med naturens eget flotte særpræg. Douglas er et yderst populært valg, når der skal lægges et nyt massivt plankegulv. 849,00 dkk 789,00 dkk vis produkt.

Wideplank I Douglas Med Et Karakteristisk Udseende.


Øverste lag er 6 mm slidlag af douglas træ og det nederste lag er certificeret birke finér. Naturlige revner er bevaret og låst med sløjfer i egetræ, hvilket giver plankerne en enestående og kraftfuld udstråling. Douglas gulvet er kendetegnet af et naturlig udseende med helt fantastiske åretegninger og knaster i varierende størrelser.

Når Vi Udvælger Douglas Plankerne I De Danske Skove Udvælger Vi Kun De Bedste Træer.


I europa opnår træerne max. Plankegulve, både massive og lamel opbyggede, kan variere i bredder og længder, alt fra 10 cm til 40 cm bredde og i længder. Da douglas er et stort træ, er det muligt at få brede planker med få knaster.

649,00 I Faste Længder Op Til 500Cm.


Med heartoak udnytter vi mest muligt af de store egetræers midte. Af rodstammen kan vi tilbyde “classic” i mindre mængder. Vores topkvalitet plankegulv i douglas hedder “classic”.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar